+30 2310234109
Καλέστε μας για ραντεβού

Ειρηνοδικείο Αθηνών: Δεκτή η αίτηση απαλλαγής εντολέα μας από τα χρέη του.

  Το Ειρηνοδικείο Αθηνών με την υπ' αριθμ. 53/2022 απόφαση του σε συνδυασμό με την με αριθμό 54/2022 πράξη εισηγητή Πτώχευσης, επί υποθέσεως που χειρίστηκε το γραφείο μας, έκανε δεκτή την αίτηση απαλλαγής εντολέα μας από τις οφειλές του, ύψους 150.000 ευρώ περίπου. 

  Ο αιτών προέβαλε, μεταξύ άλλων, την έλλειψη εισοδημάτων και ενεργητικού της περιουσίας του προκειμένου να αιτηθεί την καταχώρηση της επωνυμίας του στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Φερεγγυότητας με τελικό σκοπό να επέλθουν οι συνέπειες που προβλέπονται  στο άρθρο 77 παρ. 4 του πτωχευτικού νόμου (ν. 4738/2020), μεταξύ των οποίων και η μεταγενέστερη απαλλαγή του από τα χρέη που δεν μπορεί να εκπληρώσει, ώστε να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία.  

  Το Δικαστήριο με βάση τα προσκομιζόμενα έγγραφα και τους ισχυρισμούς που προέβαλαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι, έκρινε ότι ο αιτών πληροί τα κριτήρια του νόμου για την υπαγωγή του στο καθεστώς απαλλαγής και επομένως έκανε δεκτή την αίτησή του. 

 

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας στo τηλέφωνo: 2310 234109  ή μέσω email στο info@ivylegal.gr.  

 

 

 

  

 

 

Share: 

Σχετικά με εμάς

Το δικηγορικό γραφείο «IVY LEGAL» στη Θεσσαλονίκη αποτελείται από άρτια καταρτισμένους έμπειρους δικηγόρους και νομικούς συμβούλους με υψηλή κατάρτιση.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Δικηγορικό Γραφείο‎ Θεσσαλονίκη | Ivy legal

Κ. Ντηλ 19 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

+30 2310 234 109

info@ivylegal.gr

www.ivylegal.gr